Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.14 secunde)
Daca mizeaza pe o parte din voturile maghiarilor, acestea sunt greu de castigat pentru ca, pe langa UDMR, a mai aparut si miscarea lui Laszlo Tokes, care va atrage si eventualii nemultumiti. ... Stirbet Cornel, Turcan Raluca, Roman Gheorghe SALAJ:
Fie ca e vorba de un candidat al unui partid romanesc in Harghita si Covasna, sau un candidat al minoritatii maghiare in Cluj", a declarat Ponta.
La o dezbatere pe tema codului electoral, premierul Ponta a aratat ca amendamentul ofera minoritatilor care au o pondere de cel putin 6% intr-un judet posibilitatea sa-si trimita in Parlament candidatul cel mai bine plasat in alegerile legislative, desi niciun reprezentant al acelei minoritati nu a castigat vreun colegiu.
Radu Cristescu) Cred ca si cei mai mari pictori ai lumii se uita cu invidie catre maestrii culorilor din PDL. ... Pe ici si colo, cate o pata izolata de portocaliu, acel portocaliu care ne-a adus pe culmile politicii din Romania, la cei 34-35 la suta pe care i-am avut.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Potrivit datelor furnizate de putatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, sedinta privind solutionarea tuturor contestatiilor a inceput in jurul orei 14:00 si se va termina in momentul in care se vor solutiona toate cererile.
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Am vizitat zeci de localitati si am intalnit, in aceste zile, mii de oameni, carora le-am spus ca cei 32 de viitori reprezentanti ai tarii noastre la Bruxelles trebuie sa fie oameni capabili, care vor reprezenta Romania cu demnitate si cu mandrie.
Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
Unii edili au fost alesi parlamentari la scrutinul din decembrie 2016, altii au fost condamnati pentru diferite infractiuni si, astfel, nu-si mai pot exercita mandatul.Campania electorala a inceput pe 27 mai, cu 15 zile inainte de data alegerilor, si se incheie pe 10 iunie, la ora 07.00.
De ceva vreme insa, romanii au inceput sa castige si din piata de capital, domeniu inca nou la noi si cu o legislatie cam neclara. Ca si anul trecut, primii bogati ai tarii raman Iosif Constantin Dragan, Ion Tiriac si gemenii Ioan si Viorel Micula.
Prevederile Uniunii Europene stabilesc un nivel maxim al ajutorului de stat pentru dezvoltare regionala de 50% din valoarea investitiei pentru intreprinderile mari si de 65% pentru firmele mici si mijlocii.
Casele de Sanatate din judetele Caras Severin, Alba si Bucuresti au de recuperat de la agentii economici rau-platnici cele mai mari sume respectiv 549,1 miliarde de lei (16 milioane de dolari), 500,5 miliarde de lei (14,6 milioane de dolari) si 476 miliarde de lei (13,8 milioane de dolari).
Conform datelor prezentate de seful Serviciului Integrare Europeana, din cadrul Institutiei Prefectului, Mircea Ciocian, in cursul acestui an au fost realizate 5 proiecte mari, cu derulare in 28 de localitati din Salaj, proiecte ce au adus judetului suma totala de 13,4 milioane dolari si 6,8 milioane euro.
Membrii Consiliului de Planificare Judetean, reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor si parteneri in cadrul proiectelor s-au intalnit, ieri, in cadrul unei dezbateri publice pe tema celor 3 proiecte de infrastructura, initiate in cadrul Programului Phare, 2004-2005, coeziune economica si sociala - Programe mari de infrastructura Regionala.
"Toata lucrarea ar costa in jur de 500-600 de milioane, iar asta inseamna ca o familie ar trebui sa dea circa un milion, pentru asezarea coloanei principale si alte 2,5 milioane, pentru introducerea apei in casa", a spus primarul.
Conform datelor prezentate de catre vicepresedintele Consiliului Judetean Salaj, Csóka Tibor, domeniul protectiei copilului a fost rectificat cu 16,5 miliarde de lei, aproape de nevoile judetului, care se ridicau la valoarea de 17,2 miliarde.
Banca Mondiala (BM) va acorda asistenta tehnica si va finanta o serie de proiecte din zone rurale in cinci judete din tara, in cadrul unui program-pilot care are ca scop ajutarea autoritatilor locale sa acceseze fonduri prin programe structurale, dupa aderarea Romaniei la UE.
Lucrarile vor incepe alter-nativ de la Campia Turzii spre Cluj si de la Bors spre judetele Bihor si Salaj. (M.C.I.)
google-analytics.com